E fa'afefea ona galue le Suiga Fa'aliliu Otometi

Tuuina atu fofo atoatoa mo faʻasologa uma o le mana lua Suia Faʻaliliuina otometi, Faʻapolofesa faʻapolofesa o Suiga Faʻaliliuina otometi

Tala Fou

E fa'afefea ona galue le Suiga Fa'aliliu Otometi
10 25 , 2021
Vaega:Fa'atatauga

An otometi fesiitaiga kie masani ona fa'aogaina se microprocessor e mata'ituina ai fa'ailoga eletise.E fua fa'amaufa'ailoga e pei o le voltage ma le tele o taimi e fa'amautinoa ai o lo'o mautu le sapalai o lo'o sau ma lava e fa'aola ai le matagaluega i lalo.
https://www.123-ele.com/yeq3-63w1-product/
E fa'afeso'ota'i e ala i le fa'aletonu i se puna malosi muamua.Ae peitai, o le taimi lava e le manuia ai lenei sapalai, o le a otometi lava ona sui i le isi.E mafai fo'i ona toe fa'afo'i lima i le sapalai fa'asao e ala i le fa'aogaina o le fa'atonuga.

O nisifesiitaiga ki fa'aliliu atu le mana vave, a o isi e fa'atali i le 30 sekone a'o le'i fa'afeso'ota'i i le sapalai lona lua.E fa'alagolago lea i lau puna fa'amaumauga, pe o se afi afi po'o se inverter.

E masani lava, e manaʻomia e afi ni nai sekone e faʻamautu ai a latou gaioiga;o le mafuaaga lena o leATSe iai se taimi tuai.Ae afai o loʻo e faʻaaogaina se puna faʻaliliu, o le fesiitaiga e masani lava ona vave ona o le natura mautu o le inverter.

Toe foi i le Lisi
Muamua

Fa'afefea ona Fa'apipi'i se Suiga Fa'aliliu Otometi

Sosoo ai

Tasi Lua Tolu Eletise Co., LTD.-ATS Tomai Fa'apolofesa Fa'ailoa Aso Malolo Aso Malolo

Fautuaina Talosaga

Fa'afeiloa'i e ta'u mai ou mana'oga
Faʻafeiloaʻi uo ma tagata faʻatau i le fale ma fafo e galulue faʻatasi ma le faʻamaoni ma fatuina le susulu faʻatasi!
Su'esu'ega