Hvordan fungerer en automatisk overførselskontakt

Lever komplette løsninger til alle serier af automatisk overførselsswitch med dobbelt effekt, professionel producent af automatisk overførselsswitch

Nyheder

Hvordan fungerer en automatisk overførselskontakt
10 25, 2021
Kategori:Ansøgning

An automatisk omskifterbruger typisk en mikroprocessor til løbende at overvåge elektriske signaler.Den måler parametre som spænding og frekvens for at sikre, at den indgående forsyning er stabil og tilstrækkelig til at forsyne kredsløbet nedstrøms.
https://www.123-ele.com/yeq3-63w1-product/
Den tilsluttes som standard til en primær strømkilde.Men så snart denne forsyning svigter, vil den automatisk skifte til alternativet.Det er også muligt manuelt at vende tilbage til backup-forsyningen ved at bruge manuel kontrol.

Nogleoverførselskontakter overfører strøm øjeblikkeligt, mens andre venter op til 30 sekunder, før de tilsluttes til den sekundære forsyning.Dette afhænger af din backupkilde, det være sig en generator eller en inverter.

Typisk kræver generatorer et par sekunder for at stabilisere deres output;det er derforATShar en tidsforsinkelse.Men hvis du bruger en inverterkilde, er overførslen normalt øjeblikkelig på grund af inverterens stabile natur.

Tilbage til listen
Forrige

Sådan installeres en automatisk overførselskontakt

Næste

One Two Three Electric Co., LTD.-ATS Professional Manufacturer National Day Holiday Notice

Anbefal ansøgning

Velkommen til at fortælle os dine behov
Velkommen venner og kunder i ind-og udland til at samarbejde oprigtigt og skabe glans sammen!
Forespørgsel